Uutiset

Pelaajauutisia Turusta - TPS:lle kolme uutta tsekkiläisvahvistusta

Anna Bartuskova, Viktorie Novotna (kuvassa) ja Marketa Zbankova ovat TPS:n uusia vahvuuksia F-liiga kentille. Tsekkipelaajat ovat saapuneet tänään Suomeen.

Anna, Viktorie ja Marketa ovat edustuskelposia 21.11. TPS:n kohdatessa SB-Pro:n ja ovat jouluun saakka turkulaisten rivistössä. TPS:n valmennuksen kehityspäällikkö, Perttu Kytöhonka kommentoi pelaajahankintoja seuraavasti:

– Naisilla on ollut jonkin verran poissaoloja ja kun tilaisuus kolmen nuoren pelaajan osalta avautui ja ehdot saatiin meille hyviksi, tartuimme tähän mahdollisuuteen. Ennen kaikkea tällä ratkaisulla saamme harjoitusvahvuuteen lisää pelaajia ja valmennustiimille lisää vaihtoehtoja. Emme aseta Annalle, Viktorielle tai Marketalle tulospaineita, vaan otamme kaiken mahdollisen avun peleissä bonuksena vastaan.

Lue lisää TPS:n nettisivuilta:

TPS tiedotti torstaina, että uudet tsekkivahvistukset siirtyvät karanteeniin. Lue lisää: