Uutiset

F-liiga X Subway® - monivuotinen yhteistyö jatkuu

F-liigan ja Subwayn® monivuotinen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2020-2021. Uusittu yhteistyösopimus tulee näkymään laajasti F-liigan ottelutapahtumissa sekä eri kanavissa. Subway® on F-liigalle tärkeä ja arvokas kumppani, jota ilmentää jo usean vuoden jatkunut yhteistyö.

F-liigan myyntipäällikkö Patrik Forsbacka on mielissään yhteistyön jatkumisesta:

– Olemme todella iloisia, että pitkäaikainen kumppani Subway® jatkaa hedelmällistä yhteistyötä F-liigan kanssa kuluvallakin kaudella. Subway® on näkyvästi mukana urheilussa ja olemme otettuja, että näin on myös huippusalibandyssä. F-liigaa kehitetään suurella sydämellä ja jokainen kumppani on meille kullanarvoinen tässä työssä, suuri kiitos Subwaylle® jatkosta!

Subwayn® markkinointipäällikkö Pia Ikonen kommentoi yhteistyön jatkumista:

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme jatkaa yhteistyötä F-liigan kanssa. Salibandyn vauhti ja energisyys sopivat Subway®-brändiin 100 % ja haluamme edistää samoja arvoja, kuten tasa-arvoisuutta. Haluamme olla osa aktiivisten nuorten, lapsiperheiden sekä lajin kannattajien arkea ja mahdollistaa terveellisemmät herkutteluhetket. Yhteistyön kautta tavoitamme liikkuvan ja aktiivisen kohderyhmän.

Subway® sopii kumppanina ja arvopohjaltaan erityisen hyvin uudistetun F-liigan kaupalliseen ja energiseen brändiin. Yhteistyö osaltaan mahdollistaa F-liigan jatkokehityksen kohti liikuttavinta ja arvostetuinta salibandyliigaa. Herkullisia hetkiä on siis luvassa.