Uutiset

Classic ja Nokian KrP kohtaavat lauantaina - kuukauden peli näkyy maksutta ISTV:ssä

Tulevana lauantaina nähdään Pirkanmaan derby, kun Classic ja Nokian KrP kohtaavat toisensa Ideapark Lempäälässä. Huippuottelu on kaikille tarjolla maksutta, sillä se on Ilta-Sanomien kuukauden peli. Ottelu näytetään klo 16:00 alkaen suorana lähetyksenä ISTV:n kautta. Tallenne on katsottavissa Ruudusta.

Tästä maksuttomaan ISTV:n lähetykseen.

Ilta-Sanomien, lauantain ottelua käsittelevässä artikkelissa, vinkataan katsojille mielenkiintoisia tarkkailun kohteita. Esimerkiksi, pelaajista kannattaa tarkkailla tuhannen runkosarjapisteen Henri Johanssonia, kun taas joukkueista huomioitava tekijä on se, että penkkien takaa löytyy useampikin maajoukkuetoiminnassa mukana oleva valmentaja.

Kuva: Ville Vuorinen