Uutiset

EräViikingit yhtenäistää lippuhinnat - "Arvostusta joukkueidemme toiminnalle sekä F-liigaotteluiden tarjoamalle viihteelle"

EräViikingit pelaavat F-liigan kentillä niin naisten kuin miesten sarjoissa. Seura on tehnyt viime vuosina paljon konkreettisia tekoja sen eteen, että sarjojen välinen asema olisi entistä tasaisempi. EräViikingit uutisoi tiistaina 17.11. nettisivuillaan, että seura yhtenäistää pääsylippujen hinnoittelun. Lue juttu alta.

EräViikinkien markkinointijohtaja Olli Lähdesmäki kommentoi toimenpidettä nettisivujulkaisussa seuraavasti:

– Halusimme yhtenäistää pääsylippujen hinnoittelun samalle tasolle osoittaaksemme yhtenäistä arvostusta joukkueidemme toiminnalle sekä F-liigaotteluiden tarjoamalle viihteelle. Koemme, että samalla viihteellä tulee olla sama hinta. Tämä toimi tukee aloittamaamme tietä, jossa haluamme mahdollistaa F-liigajoukkueidemme ja sen pelaajien mahdollisuuksia mitata omaa maksimaalista suorituskykyään huippusalibandyssa. Samaa yhtenäistä arvostusta haluamme myös nykyisiltä ja potentiaalisilta yhteistyökumppaneiltamme, sekä sitä haluamme juurtaa myös seurayhteisöömme.

Kuva: Juhani Järvenpää