Uutiset

Helsingin ja Uudenmaan päivitetty ohjeistus: pääsarjat jatkuvat ilman yleisöä

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto antoivat perjantaina koronaepidemian leviämisvaiheen takia uusia rajoituksia ja suosituksia. Nämä vaikuttavat myös F-liigaan. 

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin uudet linjaukset ovat voimassa seuraavat kolme viikkoa alkaen ensi maanantaista 23.11. ja päättyen sunnuntaina 13.12. Rajoituksilla pyritään rauhoittamaan tautitilanne ja välttämään tiukempien ja laajamittaisempien rajoitusten tarve.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikkien yli 20 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. Myös yksityistilaisuuksissa on syytä noudattaa suosituksia.

F-liigan osalta osalta linjaukset vaikuttavat seuraavalla tavalla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirien alueella:

  • Miesten ja naisten F-liigojen ottelut pelataan Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella otteluohjelman mukaisesti, mutta ilman yleisöä 23.11.-13.12. välisenä aikana.
  • Salibandyharjoitukset voivat jatkua entiseen tapaan vastuullisesti ja ohjeistuksia noudattaen. Harjoituksia suositellaan pidettäviksi vain omissa harrastusryhmissä.

F-liiga tiedottaa lisätietoja ensi viikon alussa.

Salibandyliitto tiedotti asiasta perjantaina alkuillasta. Tiedotteen voi lukea alta.