Suvi Hämäläinen johti Kooveen voittoon Classicista

F-liigan naisten tasolohko A:ssa Koovee nappasi kauden toisen voittonsa paikallisvastustaja Classicista kaatamalla ”Familyn” vieraskaukalossa 6-4. Pitkäaikaisen loukkaantumisen jälkeen vahvaa paluuta tekevä MM-hyökkääjä Suvi Hämäläinen oli illan tehokkain saldolla 2+2.

Classic kuittasi kahdesti vastustajan johdon, ja toisen erän lopulla Sofia Lappalainen nosti joukkueen ensi kertaa johtoon. Koovee kuitenkin käänsi pelin edukseen sen viimeisellä kymmenminuuttisella. Ellinoora Huotari rankaisi Alisa Pölläsen korkeasta mailasta saamasta jäähystä tasoituksella, ja kaksi minuuttia ennen loppua sivalsi sektoriin unohdettu Nita Heino maalikehikon ja maalivahdin kautta kilistellen Kooveen taas johtoon. Classic veti saman tien maalivahtinsa Emma Mannisen penkille, mikä tuotti Natalia Pitkäkankaan kavennuksen mutta sen molemmin puolin Suvi Hämäläisen ja Aino Lahden tyhjiin nostamat Kooveen osumat. Kolme pistettä kokosi Classicista Alma Laitila (1+2) ja Kooveesta Aino Lahti (2+1).

Esa Takalon ottelukuviin

Yksi perjantaiottelu pelattiin myös tasolohko B:ssä, jossa Pirkat kuritti vieraissa Lohjan Salibandya 10-3. LoSB kävi vielä avauserässä johdossa ja nousi kolmannen alussa lukemiin 3-4, mutta sitten Pirkat meni menojaan. Pääosassa häärivät jälleen tutut tehottaret, kun Henriikka Järvi latoi vieraille tehot 4+0 ja Pinja Myllymäki 3+1. Sarita Ranta-Aho syötti pirkkalaisten maaleista kolme.

Kuva: Esa Takalo