Classic karkasi kolmannessa erässä – voittoputki venyy yhä

F-liigan mestari Classic venytti syksyn voittoputkensa jo kahteentoista, kun se kaatoi kotonaan Oilersin 5-3. Classic on menettänyt tällä kaudella vain yhden Nokian KrP:n nipistämän pisteen.

Odotetun laadukkaan ottelun avausmaalin sivalsi Oilersin Tuomas Iiskola, mutta avauserän loppuhetkillä Sami Johansson syötti Nico Salon tasoittamaan ja iski itse ”Familyn” johdossa tauolle. Toisen erän alussa Johansson laukoi isännät jo 3–1-johtoon, mutta taitava Oilers ei taipunut. Eino Pesu kavensi Casper Pfitznerin vahvan päätypainin jälkeen, ja Oilersin pelatessa yivoimalla Rasmus Kainulainen läppäsi tasoituksen Justus Kainulaisen ensin tolppaan kimauttamasta pallosta. Päätösjakso oli kuitenkin Classicin. Sen alkupuolella Janne Lamminen kiskaisi Oilersin kenttäpuoliskolla pompiskelleen villipallon maaliin, ja loppunumerot oivalsi toiseksi viimeisellä minuutilla Eemeli Salin hyökkäyspään nopealla suoralla vapaalyönnillä.

Sami Johansson oli kahdella maalillaan ja kahdella maalisyötöllään illan pistekuningas. Kahteen (1+1) merkintään ylsivät isännistä Janne Lamminen ja Eemeli Salin.

Esa Takalon ottelukuviin

Lauantaina F-liigassa pelataan yksi miesten ottelu, kun TPS hakee kotona Nurmon Jymyä vastaan jo kymmenettä perättäistä voittoaan.

Kuva: Esa Takalo