Uutiset

Päivitetty koronatilanne: F-liiga jatkuu alueellisin rajoituksin - osa peleistä tyhjille katsomoille

Alueelliset koronarajoitukset vaikuttavat myös F-liigan loppuvuoteen.

Sarjaa pyritään jatkamaan – rajoitukset ja viranomaisten ohjeistukset huomioiden. Tällä hetkellä alueellisten rajoitusten mukaisesti pelit pelataan tyhjille katsomoille Helsingissä, Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä.

Myös muualla Suomessa koronatilanne on pahentunut. Sen myötä jo tällä viikolla on odotettavissa uusia kiristystoimia.

F-liiga seuraa tilannetta päivittäin yhdessä Salibandyliiton kanssa. Liittohallitus päätti maanantaina pääsarjoja lukuunottamatta kaikkien muiden sarjojen tauosta. Pelit seisahtuvat joulukuun loppuun asti. Voit lukea lisää tästä Salibandyliiton tiedotteesta tästä.

Arkistokuva: Juha Käenmäki