Classic pysyy FBC Loiston peikkona – tamperelaisille jo kauden kolmas voitto

F-liigassa pelattiin itsenäisyyspäivänä yksi naisten tasolohko A:n ottelu, jossa Classic otti jo syksyn kolmannen voittonsa FBC Loistosta. Tällä kertaa Classic oli Turussa parempi rangaistuslaukauksilla maalein 4-3.

Classicin Natalia Pitkäkangas ja Alma Laitila käänsivät Loiston Jannike Grönroosin avausmaalin vierasjohdoksi, mutta toisella tauolla oltiin taas tasoissa Laura Pakarisen osuttua kotijoukkueelle. Päätösjaksolla Sini Niinikoski kiskaisi kaukaa Loiston johtoon, mutta vain kolme ja puoli minuuttia myöhemmin Viola Pennanen nosti tamperelaiset taas rinnalle. Maalittoman jatkoajan jälkeen ratkottiin voittaja rangaistuslaukauskilpailussa, jossa Viola Pennanen ja Alisa Pöllänen nostivat lisäpisteen Classicille Loiston epäonnistuttua kaikissa neljässä yrityksessään.

Classic nousi voitollaan lohkossa viidenneksi ohi Kooveen ja TPS:n.

Arkistokuva: Anssi Koskinen