EräViikingeille maukas vierasvoitto Turussa

F-liigan naisten tasolohko A:ssa viimeisenä oleva EräViikingit haki perjantaina Turusta maukkaat kolme pistettä, kun sarjakolmonen FBC Loisto taipui kotikaukalossaan 6-4.

FBC kykeni avauserässä kuittaamaan vielä Manta Likin ja Cira Virran vieraille laukomat johtomaalit, mutta sitten Jenni Torkki osui EräViikingeille jo kolmannen, ja toisessa erässä ero kasvoi kahdella vieraiden ylivoimamaalilla. Ensin osui Sofia Mittentag, ja sitten Cira Virta kiskaisi kaukaa lukemiksi jo 2-5.

Monesti lopussa noussut Loisto pinnisti päätösjaksolla Nea Keihään ja Olivia Pietilän onnistumisilla jo maalin päähän, mutta tasoihin asti ei kiri kantanut. Minuuttia ennen loppusummeria Sofia Mittentag laukoi loppunumerot turkulaisten tyhjään verkkoon. Mittentag oli kahdella maalillaan ja yhdellä syöttöpisteellään perjantain tehopelaaja. Nuorten maajoukkuepuolustaja Cira Virta laukoi EräViikinkien maaleista kaksi.