Uutiset

Billebeino x F-liiga - yhdessä seurojen hyväksi

Muoti- ja lifestylebrändi Billebeino ja salibandyn F-liiga kampanjoivat pandemian runteleman seurakentän puolesta uniikissa yhteistyössä, jossa Ville Leino muotoili seurojen logot uusiksi.

Billebeino lahjoittaa myyntituotot F-liigajoukkueiden hyväksi designea, sporttia ja yhteiskuntavastuuta yhdistävässä kampanjassa.

Billebeino x F-liiga limited edition -hupparit ovat nyt myynnissä. Tuotteita on saatavilla rajattu määrä Billebeinon verkkokaupasta.

F-liigajoukkueet inspiroivat suomalaisia liikkumaan sekä luovat otteluillaan liikuttavia hetkiä koettavaksi. Joukkueet inspiroivat myös Billebeinoa kokeilemaan jotakin uutta ja ennen kokematonta.

– Tämä kollaboraatio on ollut todella uniikki. En ole ikinä nähnyt vastaavaa. Vanhana jääkiekkoilijana tiedän, mitä tarkoittaa edustaa joukkuetta ja sen logoa. On ollut hienoa päästä modaamaan joukkueiden logoja hienon asian puolesta. Näin kannamme F-liigan ja sen joukkuiden kanssa yhteistä logoa tässä meille molemmille tärkeässä asiassa, Billebeinon perustaja Ville Leino sanoo.

– Billebeino on brändi, jonka tekeminen on miellyttänyt silmää pidemmän aikaa. Uudelle F-liigabrändille BB on erinomainen kumppani, sillä voimme tukea molempien kohderyhmiä ja pääsemme samalla vähän pelin ja pelikenttien ulkopuolelle, joka on tärkeää kasvumme kannalta, F-liigan markkinointipäällikkö Toni Nikunen avaa.

Mukana on kaikki F-liigan joukkueet TPS:ää lukuunottamatta.  Turkulaisseuran kanssa sovittiin yhteisymmärryksessä, ettei monilajiseuran logo ole käytettävissä kampanjaan 100-vuotisjuhlakauden kynnyksellä. Myös TPS kokee tämän tärkeäksi silti kampanjaksi.

–  Kävimme läpi F-liigan hallituksen jäsenen Peter Vesterbackan kanssa, ettei maailmallakaan ole tallaista kuviota synnytetty, jossa mukana ovat naisten ja miesten sarjan joukkueet ja joiden logoista on luotu kampanjaa varten uniikit versionsa. Peterillä on kuitenkin ollut paljon kokemusta erilaisista yhteistöistä mmm NFL:n ja NBA:n kanssa. Tämä kampanja elää ajassa ja luo esimerkin siitä millaisia yhteistyömuotoja voidaan tehdä. Uskon limited edition -huppareiden myyvän loppuun nopealla aikataululla, Nikunen lisää.