Classic ja Tiikerit voitokkaina F-liigan perjantaissa

Classic ja Tiikerit olivat F-liigan miesten sarjan perjantain voittajat, kun mestarit kaatoivat kotonaan viimeisimmän finaalivastustajansa TPS:n 7-4 ja Tiikerit vieraissa rangaistuslaukauskilpailussa EräViikingit 4-3.

Tampereella iskivät Juuso Forsman ja Mikko Hautaniemi TPS:lle nopean kahden maalin johdon, mutta jo 11 minuutin pelin jälkeen taululla komeili tilanne 3-3 kestäen aina kolmanteen erään saakka. Sen alussa Oskari Heikkilä laukoi Classicille 4–3-johdon, jonka turkulaisten Lauri Stenfors vielä kuittasi. Sitten astui kuitenkin esiin Classicin ykkösketju, kun Eemeli Salin ensin syötti voittomaaliksi jääneen Nico Salon 5–4-osuman ja laukoi sitten Sami Johanssonin syötöistä isännille kuudennen ja seitsemännen maalin. TPS:n illan tehomies oli Mikko Hautaniemi, joka maalinsa lisäksi syötti kaksi osumaa.

EräViikingit oli tuonut ilman yleisöä pelattavan kotiottelunsa vanhana kotiluolaansa Tapanilan Mosahalliin, mutta joukkueen raskasta taivalta se ei keventänyt. EräViikinkien Tommi Rosendahl ja Lauri Laine käänsivät Tiikerien Toni Rintalan avausosuman kotijoukkueen johdoksi, mutta kolmannessa erässä Tiikerit johti jälleen Juuso Salon osuttua ensimmäisessä ja Christian Remeksen kolmannessa erässä. Markus Salmi tasoitti kuitenkin hetikohta, ja loppusummerin pärähtäessä oltiin edelleen tasalukemissa 3-3. Jatkoajalla EräViikingit onnistui tappamaan Ossi Jalosen jäähyn, mutta rangaistuslaukauskilpailussa Tiikerit oli vahvempi. Robert Tarkkanen, Joakim Lund ja Teemu Kantanen laittoivat pallonsa ErVi-vahti Santtu Strandbergin taakse, kun kotijoukkueesta onnistuivat vain Lauri Kapanen ja Tuomas Aho.

Lauantaina F-liigan miesten sarjassa pelataan ottelut Nokian KrP–OLS, Jymy–Oilers, LASB–SPV, Welhot–Classic ja TPS–Steelers.