F-liiga joulutauolle Nokian vierasvoitolla Indiansista

F-liigan miesten sarjassa pelattiin ennen joulunviettoon hiljentymistä vielä yksi ottelu. Siinä Nokian KrP löi vieraissa Westend Indiansin 8-7 ja nousi Oilersin ohi sarjakakkoseksi Classicin kantaan.

KrP:n Joona Rantalalla oli varaa hukata jo ensimmäisellä minuutilla rangaistuslaukaus, kun perään Henri Johansson, Jalo Kouvonen ja Mikko Laakso laukoivat nokialaisille kahdeksassa minuutissa kolmen maalin johdon. Ilman ykköstähteään Aaro Astalaa taistellut Indians nousi kuitenkin, ja kahden erän jälkeen oltiin jo tasalukemissa 5-5. KrP repi ratkaisevan eron kolmannessa erässä, kun Henri Johansson osui kahdesti ja Anton Roth kerran muuttaen tilanteeksi 5-8. Samuli Alaluusua ja Eetu Nykänen kavensivat vielä kotijoukkueelle, mutta kelloon jääneet 28 sekuntia eivät enää riittäneet tasoitukseen. Joukkueiden illan tehomiehet Samuli Alaluusua ja Henri Johansson kokosivat kumpikin kolme maalia ja yhden syöttöpisteen.

Arkistokuva: Esa Takalo