Uutiset

Aluevaltaus Norjaan - F-liiga ja Innebandyavisen yhteistyöhön

F-liiga haluaa kasvattaa askeleittain suosiotaan myös ulkomailla. Yksi osa tätä on uusi yhteistyö norjalaisen Innebandyavisenin kanssa. 

F-liiga on solminut loppukauden kattavan yhteistyösopimuksen Innebandyavisenin kanssa, mikä mahdollistaa laajemman näkyvyyden Norjassa. Sopimus tarjoaa Innebandyavisenille mahdollisuuden näyttää entistä enemmän videomateriaalia artikkeleidensa yhteydessä.

– Olemme tänä vuonna tehneet määrätietoisesti töitä kansainvälistymisen eteen, ja tämä sopimus on askel oikeaan suuntaan. Haluamme hiljalleen kasvattaa näkyvyyttämme myös ulkomailla, F-liiga myyntipäällikkö Patrik Forsbacka toteaa.

Norjassa uskotaan F-liigan kasvattavan lajin asemaa maassa. Huippusarjan tapahtumat kiinnostavat erityisesti nuorta sukupolvea.

– F-liiga on yksi maailman parhaista sarjoista, joten haluamme julkaista sarjan tapahtumia. Tämä on Norjan nuorelle sukupolvella mahdollisuus oppia suoraan maailman parhailta. Olemme äärimmäisen innoissamme yhteistyöstä F-liigan kanssa, Innebandyavisenin toimitusjohtaja Kent Henriksen tunnelmoi.

F-liiga näkyy tällä hetkellä tv:ssä kotimaan lisäksi Tshekissä, Slovakiassa ja Latviassa. Kansainvälistyminen on osa F-liigan strategiaa.

Artikkelikuva: Juhani Järvenpää