Remes osui neljästi, kun Tiikerit raateli Welhot kaksinumeroisin

F-liigan vuoden 2020 viimeinen miesten ottelu pelattiin tänään Vantaalla, kun Tiikerit löi sarjajumbo Welhot 11-5. Samalla kolmannen perättäisen voittonsa ottanut Tiikerit nousi ohi OLS:n pois karsijan paikalta sijalle 11.

Tiikerit vei vielä ensimmäisen erän vain 4-2, mutta ero repesi toisen puolivälissä, kun Christian Remes, Yannick Lindroos, Tomi Palin ja Miika Iskanius muuttivat kuudessa minuutissa tilanteeksi 8-2. Toisella tauolla oltiinkin jo lukemissa 10-5, ja päätösjakso näki enää Welhojen Eetu Juvosen kavennuksen sekä Tiikerien Christian Remeksen yhdeksän sekuntia ennen loppusummeria laukoman päätösmaalin.

Christian Remes laukoi Tiikerien maaleista neljä Yannick Lindroosin kootessa tehot 1+3 ja Tomi Palinin 3+0.

Sarja jatkuu lauantaina ottelulla EräViikingit–Steelers.

Kuva: Jarmo Koskela