EräViikingit aloitti vuoden 2021 voitokkaasti

F-liigan vuoden 2021 ensimmäinen miesten ottelu pelattiin tänään Helsingissä, kun pudotuspelipaikkaa yhä mielivä EräViikingit kaatoi kotikaukalossaan Steelersin 8-4.

Ossi Jalonen, Lauri Kapanen ja Oliver Sillanpää laukoivat EräViikingeille 11 minuutissa kolmen maalin johdon, ja Markus Siprosen kavennuksen jälkeen Markus Salmi iski jo 4-1. Pelin puolivälissä nosti Tommi Rosendahl EräViikingit 6–2-johtoon, mutta vieraiden Niko Einiön ja Nico Matilaisen kavennukset vielä ennen toista taukoa pitivät pelin hengissä. Tapanilan Mosahallin tyhjälle katsomolle pelannut EräViikingit sai huokaista vasta kolmannessa erässä, kun Markus Salmi ensin kiskaisi ylivoimalla kaukaa isännille seitsemännen maalin ja sinetöi sen jälkeen vielä hattutemppunsa tyhjään verkkoon. Lauri Kapanen laukoi EräViikinkien osumista kaksi.

Jarmo Koskelan ottelukuviin

Sunnuntaina ovat ohjelmassa ottelut Classic–SPV, Steelers–Westend Indians ja Happee–Welhot.

Kuvat: Jarmo Koskela