ÅIF yritti riskillä – Pirkat ratkaisi tyhjiin neljä sekuntia ennen loppua

F-liigan naisten B-lohkon päivän ottelu sai dramaattisen päätöksen, kun Pirkat löi 4–3-voittomaalin ÅIF:n verkkoon vain neljä sekuntia ennen ottelun loppua. Kolmen pisteen voittoa jahdannut ÅIF pelasi tilanteessa ilman maalivahtia.

Vielä kolmannen erän puolivälissä ÅIF johti trilleriä 3-1, mutta ratkaisuhetkillä Pirkat oli jälleen kerran vahva. Pinja Myllymäki kavensi, ja kuusi ja puoli minuuttia ennen loppua hän syötti Krista Siukolan laukoman tasoituksen. ÅIF:n riskipeli kuudella kenttäpelaajalla kostautui ajassa 59.56 Sarita Ranta-Ahon iskiessä kaikki pisteet Pirkkalaan.

Pirkat nousi voitollaan tasapisteisiin B-lohkoa johtavan ja kaksi ottelua vähemmän pelanneen SaiPan kanssa. Kolmantena oleva ÅIF on jäänyt kaksikosta nyt seitsemän pistettä.

Arkistokuva: Esa Takalo