KrP karkasi kolmannessa

F-liigassa toisena oleva Nokian KrP kasvatti maanantaina pistetiliään taas kolmella kaataessaan kotonaan LASBin lopulta selvin numeroin 9-3. KrP karkasi lahtelaisilta vierailtaan kolmannessa erässä, jonka se vei 5-0.

LASB kävi aluksi kolmesti yhden maalin johdossa, ja vielä runsaat kolme minuuttia ennen toisen erän loppua sillä oli maalin etumatka. Vielä ennen taukoa Henri Johansson ja Vili Liponen laukoivat nokialaiset edelle, ja päätösjaksolla KrP meni menojaan. Henri Johansson kasvatti eroa jo erän ensimmäisellä minuutilla, ja erän puolivälissä lukemiksi oli revennyt 8-3 Nico Jonaesonin, Jalo Kouvosen ja uudelleen Jonaesonin maalattua. Johanssonin illan tehosaldo oli 2+2 ja Jonaesonin 2+1.

Esa Takalon ottelukuviin

Sarjataulukon kärkipäässä on nyt 16 ottelua pelanneella Classicilla 46, 17 kertaa kaukalossa käyneellä Nokian KrP:llä 41 ja 15 ottelua urakoineella Oilersilla 37 pistettä. Hännillä on jumbo Welhot jäänyt neljä pistettä Jymystä, joka on viisi pistettä perässä OLS:aa.

Kuvat: Esa Takalo