TPS:n vuoro juhlia jatkoajalla – Kaisa Pietilä upotti FBC Loiston

Eilen jatkoajalla SSRA:lle hävinnyt TPS sai tänään balsamia haavoilleen kaatamalla Turun paikallisottelussa FBC Loiston 3-2 Kaisa Pietilän jatkoaikaosumalla. Viidentenä oleva TPS on nyt kaksi pistettä edellä Kooveeta ja Classicia.

TPS kävi avauserässä Jasmin Saarion ja Kaisa Pietilän osumilla kahden maalin johdossa, mutta toisessa Loisto puristi rinnalle Anna Marttalan maalattua kahdesti. Kahdeksan ja puoli minuuttia ennen täyttä aika TPS:llä oli mahdollisuus iskeä rangaistuslaukauksesta, mutta Minnie Heininen peitti Sofia Leinon yrityksen loppuun saakka. Varsinaisen peliajan loppuun ja jatkoajan alkuun TPS joutui tappamaan alivoiman ja palloa piti enemmän Loisto, mutta ratkaisun iski vastaiskusta TPS. Jasmin Saario katkaisi laidassa vastustajan rakentelun ja antoi Kaisa Pietilän päättää 2–1-hyökkäyksen iskemällä pallon poikkisyötöstä verkkoon.

Tasolohko B:ssä SaiPa nousi tasapisteisiin Pirkkain kanssa ja lohkon kärkeen kaataessaan tänään vieraissa O2-Jyväskylän 10-0. Elina Suutari laukoi eteläkarjalaisten avausosuman 11 minuutin pelin jälkeen, ja siitä eteenpäin kotijoukkueen verkko pölisikin tasaiseen tahtiin. SaiPan maalissa pelasi nollapelin Miia Maaranen, ja tehokkaimpia hyökkäyssuuntaan olivat Miisa Turunen (3+1) ja Juuli Hakkarainen (2+1).