Uutiset

F-liiga vahvasti esillä salibandyn päivitetyssä strategiassa

F-liiga näkyy isosti tuoreeltaan julkaistussa uudessa salibandyn strategiassa.

Salibandyn strategia vuoteen 2026 nojaa vanhaan, mutta on kokenut myös uudistuksia. Salibandyliiton toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta esittelee strategian pääkohdat juuri valmistuneessa videossa (katso ylhäältä).

– F-liiga on suomalaisen salibandyn lippulaiva. Sen suosion ja kaupallisen arvon kasvu on koko lajin kehityksen kannalta äärimmäisen tärkeää. Henkilökohtaisesti priorisoin sen monessa kohdassa jopa maajoukkueen toiminnan edelle, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Ilmivalta avaa.

F-liigasta halutaan rakentaa maailman arvokkain salibandyliiga. Se iso on osa suomalaisen salibandyn strategista painopistealuetta olla ”paras salibandymaa”.

– On hienoa, että myös salibandyn päivitetyssä strategiassa nähdään F-liigan arvo lajin ykköstuotteena. Tämä tukee hyvin myös liigan omaa kaupallista strategiaa, joka laadittiin keväällä 2019. F-liigan tähtäin on vuodessa 2028, mutta strategiat tukevat toisiaan, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kommentoi.

Vahvat ja hyvinvoivat seurat ovat tärkeä osa sekä F-liigan että salibandyn suomalaista strategiaa. Tämän eteen tehdään yhdessä seurojen kanssa  laaja-alaisesti työtä – joista merkittävä osa on liigan kaupallistaminen.

– Yhteistyössä on voimaa. Rakennamme F-liigasta kiinnostavan ja tunnetun brändin, joka lisää salibandyn suosiota. Se vaatii työtä, mutta hanskat on laitettu käteen sekä liigan että Salibandyliiton puolella, Nurminen alleviivaa.

Lue myös: Salibandyn strategia 

F-LIIGAN STRATEGIAN AIKAJANA