Oilers varmaan kotivoittoon Tiikereistä

F-liigan miesten sarjassa pelattiin perjantaina yksi ottelu, kun espoolainen Oilers löi Uudenmaan derbyssä vantaalaisen Tiikerit 7-3.

Oilers repi eron jo avauserässä, kun Jasper Juuti kiepahti päädystä laukomaan avausmaalin ja Markus Markkola ja Tuomas Iiskola kasvattivat vain 33 sekunnin välein eron kolmeen. Niklas Laurilan kavennuksen jälkeen jatkoi Rasmus Kainulainen vielä ylivoimalla Öljymiehille neljännen osuman. Toisessa erässä joukkueet maalasivat jo tasatahtiin, ja päätösjaksolla kävi maalinteon aloittanut Jasper Juuti naulaamassa päätöslukemat jo erän viidennellä minuutilla.

Juhani Järvenpään ottelukuviin

Ottelun huippuhetket Ruudussa

Oilers nousi illan voitollaan kahden pisteen päähän toisena olevasta Nokian KrP:stä. Tiikerit jatkaa sijalla 10.

Lauantaina ovat ohjelmassa ottelut Jymy–TPS, Westend Indians–OLS, Welhot–Steelers ja Happee–Nokian KrP.

Kuva: Juhani Järvenpää