Otto Lehkosuo ja Joni-Arttu Sieppi johtivat joukkueensa kotivoittoihin

F-liigan sunnuntain molemmat miesten ottelut päättyivät kotivoittoihin, kun Westend Indians kaatoi Espoossa Nurmon Jymyn 4-1 ja SPV Seinäjoella Tiikerit 8-3.

Westend Indians on pelannut viime kierrokset ala- mutta puolustaja Otto Lehkosuo ylävireisesti, ja espoolaisten iloksi vain edellinen trendi kääntyi tänään. Lehkosuo syötti tänään avauserässä Valtteri Kainulaisen 1–1-tasoituksen ja toisessa Sami Niskasen johtomaalin. Niko Laitin vietyä Indiansin jo 3–1-johtoon astui esiin jälleen Lehkosuo, joka ylivoimakuvion keskeltä löi rystyltä illan päätösnumerot jo kuusi minuuttia ennen keskimmäisen erän loppua. ”Heimon” toinen tänään kiitokset kerännyt pelaaja oli maalivahti Mikko Kirvesniemi, joka napsi Jymyn 18 laukauksesta parempaan talteen 17.

Seinäjoella puhdisti palkintopöydän Joni-Arttu Sieppi laukomalla SPV:n kahdeksasta maalista neljä. Illan avausmaalin ehti laittaa vieraiden Kalle Laakso, mutta jo ensimmäisellä tauolla Peliveljet johti 4-1 sekä Joni-Arttu Siepin että Jukka-Pekka Pelto-Arvon maalattua kahdesti.