Peliveljet niukkaan voittoon Pohjanmaan derbyssä

F-liigan miesten sarja palasi maanantaina maajoukkuetauolta yhdellä ottelulla, kun Seinäjoen Peliveljet kukisti Pohjanmaan derbyssä Nurmon Jymyn 5-4.

Kahdesti osunut Joni-Arttu Sieppi sekä Eemeli Karjanlahti laukoivat SPV:lle 11 minuutissa kolmen maalin vierasjohdon, joka olisi revennyt jo neljään, jos Jari Hankkio olisi erän lopulla onnistunut rangaistuslaukauksessaan. Jymy nousi kuitenkin toisessa erässä Tommi Hakalan yhdellä ja Matias Mäenpään kahdella osumalla tasoihin, ja päätösjakson alussa Eetu Puntanen iski haastajat jo 4–3-johtoon. Pisteille asti se ei tänään kuitenkaan riittänyt. Janne Autio laukoi kohta Peliveljille tasoituksen, ja viisi minuuttia ennen loppusummeria Jari Hankkio pommitti illan voittomaaliksi jääneen SPV:n viidennen osuman suoraan Tuomas Mustosen syötöstä.

Juha Käenmäen ottelukuviin

Sarja jatkuu keskiviikkona otteluilla Nokian KrP–Classic, Steelers–Happee ja EräViikingit–TPS.

Kuva: Juha Käenmäki