Tiikereille tärkeä voitto, Jani Kukkolalle 500. runkosarjapiste

Tiikerit haki F-liigan sarjapaikan kannalta tärkeät pisteet kaataessaan vieraissa Steelersin 7-3. Karsijan paikalla olevan Tiikerit nousi voitollaan jo tasapisteisiin juuri viivan yläpuolella sinnittelevän Steelersin kanssa.

Toni Rintalan kaksi komeaa osumaa saattoivat Tiikerit ensimmäiselle tauolle 2–1-johdossa, ja toisessa kasvatti joukkueeseen juuri liittynyt Janne Jaanus eroa kahdella maalillaan. Toni Rintala (2+1) ja kolme maalia syöttänyt Joakim Lund olivat Tiikerien tehomiehet.

Juhani Järvenpään ottelukuviin

Jani Kukkola yksi kaikkien aikojen 15. pelaajana 500 runkosarjapisteeseen, kun pudotuspelipaikasta unelmoiva EräViikingit haki 8–3-pakkovoiton Nurmon Jymystä. Kukkola teki maalin ja syötti neljä ottelussa, jossa helsinkiläiset nousivat toisessa erässä erikoistilannemaaleilla kahden maalin tappioasemasta johtoon. Muutkin EräViikinkien kokeneet nimet ottivat tänään vastuuta, kun Mika Moilanen kirjautti tehot 1+2 ja Lauri Kapanen iski kaksi maalia.

Juha Käenmäen ottelukuviin

Jymyn sijoitus toiseksi viimeisenä ei kuitenkaan vaarantunut, kun takana suoran putoajan paikalla kärvistelevä Welhot taipui Westend Indiansin vieraana peräti 9-0. Espoolaisten maalissa piti nollan Mikko Kirvesniemi, ja Indiansista löytyi tänään peräti kahdeksan eri maalintekijää. Kahdesti osui vain Samuli Junnila, ja illan pistehain titteli irtosi saldolla 1+2 Valtteri Kainulaiselle.

Happee nappasi jo kuudennen perättäisen voittonsa, kun se kaatoi kotonaan OLS:n 7-2. Vielä kahden erän jälkeen Happeen johto oli vain 3-2, mutta kolmannessa hirvilauma rytki karkuun Lassi Kotovaaran, Roni Laasosen, Juuso Heikkisen ja Samuli Gronforsin maaleilla. Laasonen ja OLS:n Joona Alatorvinen olivat Jyväskylän illan kahden maalin miehet.

Kuva: Juhani Järvenpää

Jani Kukkolan kaikkien aikojen runkosarjatehot ovat nyt 257+244=501. Kuva: Ville Vuorinen