OLS varmisti sarjapaikkansa Juho Sorrin johdolla

Juho Sorri oli kahdella maalillaan ja kahdella maalisyötöllään illan hahmo, kun OLS varmisti paikkansa myös ensi kauden F-liigassa kaatamalla kotonaan Nurmon Jymyn 4-3. Cupfinaaliviikonlopun toisessa ottelussa TPS haki varman 4–1-vierasvoiton Tiikereistä.

Jymy käväisi Oulussa kolmannessa erässä jopa 2–1-johdossa, mutta OLS:n avausmaalin laukonut Juho Sorri petasi ensin ylivoimalla Riku Ruonakankaalle tasoituksen ja kaksi ja puoli minuuttia myöhemmin Tuukka Kiviojalle johto-osuman. Jymylle aukesi vielä tasoituspaikka rangaistuslaukauksesta, mutta Petteri Hämäläinen työnsi pallon suoraan torjumaan vaihdetun Iiro Rantaniemen F-liigalogoon. Kuusi minuuttia ennen loppua Juho Sorri iski voittomaaliksi jääneen OLS:n neljännen maalin ohi hyvin torjuneen Roope Mutkan, ja Miikka Honkaniemen kakkospallosta kaivama kavennus jäi Jymyn viimeiseksi. Oululaisille on ennen viimeistä kierrosta nyt viiden pisteen marginaali karsintaviivan alla vaanivaan Tiikereihin.

Ari Arolan ottelukuviin

Vantaalla laukoi Miko Kailiala yhdeksässä minuutissa TPS:lle voittoon riittäneet maalit, ja toisessa erässä alivoimalla osunut Ville Laine sekä Ville Hirvisuo kasvattivat eroksi jo 4-0 turkulaisille. Päätöserän vei Tiikerit nimiinsä, kun Joakim Lund osui ylivoimalla sen ainoan maalin.

Juhani Järvenpään ottelukuviin

Runkosarjan toiseksi viimeisen kierroksen paketoi keskiviikkona Espoossa ottelu Westend Indians–Classic. Runkosarjan täysi päätöskierros pelataan lauantaina.

Kuva: Ari Arola

Jotkut ovat maalintekijöitä. Kuva: Juhani Järvenpää