LoSB avasi liigakarsinnan jatkoaikavoitolla

F-liigan naisten liigakarsinnan 1. vaihe alkoi tänään Hämeenlinnassa, kun runkosarjassa selvästi jumboksi jäänyt LoSB yllätti Steelersin 5-4 Hanna Longan jatkoaikamaalilla.

Illan ensimmäiset kaksi maalia iski vierasjoukkue LoSB, mutta Steelers kiri tasoihin ja kolmannen erän alussa Pirkko Laineen ja Saimi Lehdon osumilla jo 4–2-johtoon. Hanna Lonka kuitenkin kavensi, ja 74 sekuntia ennen loppusummeria Julia Eskonen tasoitti pelin ylivoimalla. Jatkoaikaa ehdittiin pelata runsaat kuusi minuuttia ennen kuin Julia Eskosen syöttö löysi kolmella pompulla Steelersin maalille saakka ja Hanna Lonka ohjasi ratkaisun.

Joukkueiden toinen kohtaaminen odottaa ensi lauantaina Lohjalla.

Ottelusarjan voittaja säilyy sarjassa ja häviäjä jatkaa karsinnan 2. vaiheeseen. Liigakarsinnan 2. vaiheessa 1. vaiheen häviäjä karsii F-liigapaikasta naisten 1. divisioonan nousukarsinnan toiseksi sijoittunutta joukkuetta vastaan.

Kuva: Ville Vuorinen