Steelers varmisti liigapaikkansa vakuuttavasti: LoSB kaatui 8-1

F-liigan naisten liigakarsinnan 1. vaiheessa oli nähty ennen tätä neljä vierasvoittoa, mutta ratkaisevassa viidennessä ottelussa kaava murtui. Steelers löi kotonaan LoSBin 8-1 ja varmisti liigapaikkansa myös ensi kaudeksi otteluin 3-2. LoSB taistelee vielä liigapaikastaan 1. divisioonan nousukarsinnan kakkosta vastaan.

Tänään laukoivat kahdesti osunut Mari Seppänen sekä Marika Haakana Steelersille 24 minuutissa kolmen maalin johdon, mutta toiselle tauolle mentiin kahden erolla vieraiden Mia Eskelisen kavennettua. Päätösjakson Steelers sitten veikin 5-0 jättämättä epäselvyyttä siitä, kuka ainakin ansaitsee liigapaikan.

Marika Haakana laukoi tänään voittajille hattutempun, ja kolme pistettä kirjauttivat myös Mari Seppänen (2+1) sekä Saimi Lehto (1+2).

Kuva: Ville Vuorinen