Jatkoaika päättyi Ville Rynnäksen tuuletuksiin – Jymy tasoitti putoamiskarsinnat

F-liigan putoamiskarsinnassa Nurmon Jymy tasoitti voitoiksi 1-1 kaatamalla kotonaan Steelersin 4-3 Ville Rynnäksen jatkoaikamaalilla.

Jymy karkasi päätöserän puolivälissä 3–2-johtoon Miika Pollarin ohjatessa aivan maalin edestä pallon ohi Eero Kososen, mutta se ei vielä riittänyt voittoon. Steelers veti kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua maalivahdin penkille, ja ajassa 58.22 Nico Matilainen sivalsi Daniel Megyaszain läpi viisikon antamasta poikkisyötöstä maalin kattoon tasoituksen. Jatkoajalla maalipaikat jäivät kummassakin päässä vähiin ennen kuin kymmenen minuutin kohdalla Ville Rynnäs nosti pallon hyökkäysalueelle, käytti kulmassa ja sai sen takaisin toiseen aaltoon sijoittaen ratkaisupallon yläkulmaan.