Steelers tasoitti voitot putoamiskarsinnassa, ratkaisu sunnuntaina Hämeenlinnassa

F-liigan putoamiskarsinnassa tasoitti Steelers voitoiksi 2-2 kaatamalla Nurmon Jymyn sen kotikaukalossa 5-2. Viides ja ratkaiseva peli pelataan sunnuntaina Hämeenlinnassa. Voittaja jatkaa ensi kaudellakin F-liigassa, ja häviäjä karsii paikastaan Divarin finaalien häviäjää vastaan.

Tänään Steelers repi eroa toisessa erässä, kun Niko Einiö iski ylivoimalla lukemiksi 1-2 ja Pieti Alatalo vielä 1-3. Kolmannessa erässä Einiö sijoitti ylivoimalla kuvion alimman miehen paikalta tarkasti alakulmaan 1-4 ja hattutemppunsa täyteen. Steelersille vihellettiin viimeisillä minuuteilla vielä kaksi jäähyä. Ensimmäisestä kiskaisi Didrik Lillas Jymylle kavennuksen ja pientä toivoa, mutta toinen tuotti vain Steelersin Roope Yrjäsen viimeisen sekunnin osuman tyhjiin.