Uutiset

F-LIIGASEUROJEN YHTEISTYÖKUMPPANUUSVIDEOT – SPV x BAYERNCAR

Joukkueiden yhteistyökumppanuuksia esittelevän videosarjan tämän kertaisessa jaksossa esitellään SPV:n ja Bayerncarin yhteistyökumppanuutta, josta ei vauhtia ja monipuolisuutta puutu. Bayerncarin autot ovat liikuttamassa niin pelaajia kuin kumppaneitakin ja esimerkiksi pelaajien julkistuksia on usein tehty Bayerncarin kanssa.

Videosarjan tarkoituksena on esitellä liigajoukkueiden yhteistyökumppanuuksia ja kertoa miten monipuolisia kumppanuusmahdollisuuksia on niin liigaseurojen, F-liigan kuin molempien kanssa tehdä ja toteuttaa.

Lisää yhteistyökumppanuusmahdollisuuksista alla olevasta linkistä. Mikäli teitä kiinnostaa yhteistyö F-liigaseuran kanssa, niin ota yhteyttä alla olevan Yhteistyökumppanuudet linkin alla ja yhdistämme teidän keskustelemaan seuran yhteyshenkilön kanssa.

Yhteistyökumppanuudet

SPV:n yhteistyökumppanuuksista lisää klikkaamalla tähän.

OLS:n yhteistyökumppanuuksista lisää klikkaamalla tähän.

TPS:n yhteistyökumppanuuksista lisää klikkaamalla tähän.

Classicin yhteistyökumppanuuksista lisää klikkaamalla tähän.