Uutiset

Uudenlaista yhteisöllisyyttä - TPS järjestää etätreenit koko seuralle yhdessä Goforen kanssa

TPS Salibandy vaalii uudella tavalalla yhteisöllisyyttä, kun F-liigajoukkue järjestää yhteistyössä Goforen kanssa koko seuralle suunnatut etätreenit maanantaina 26. huhtikuuta.

Etätreenien ohjelmassa on pelaajahaastatteluita, vierailijoita, haasteita ja tietenkin itse treenit. #KokoSeuranTreenit -nimellä kulkeva tapahtuma on virtuaalisessa ympäristössä toteutettu kokonaisuus, johon on kutsuttu kaikki TPS Salibandyn yli 650 pelaajaa aina pienimmistä junioreista edustusjoukkueiden pelaajiin.

– Idea tällaisen tapahtuman järjestämiseen syntyi halusta tarjota koko seuralle yhteistä tekemistä ja yhteisöllisyyden kokemus, vaikka elämme vaikeaa pandemia-aikaa. TPS:lle on tärkeää olla muutakin kuin vain liikuntapalveluiden tarjoaja. Urheiluseurojen, sekä muiden yhteisöjen rooli on ihmisten kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa äärimmäisen tärkeä ja siksi haluammekin löytää uusia keinoja aktivoida seurayhteisöämme, TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio kommentoi.

Etätreenien idea tuli TPS:n yhteistyökumppanilta Goforelta. Gofore on digitalisaation asiantuntijayritys ja etätreenien kaltaiset palaset ovat osa sitä digitalisaation murrosta, jossa Gofore haluaa olla paitsi tasoittamassa tietä, niin myös löytämässä uusia ratkaisuja, jotka helpottavat meidän kaikkien elämää. Goforen ja TPS:n yhteistyön voimavarana on alusta ollut yhteiset arvot, tahto tehdä asioita yhteisölle ja halu kokeilla uutta.

– Me haluamme hyödyntää osaamistamme yhteisön hyväksi, saamme siinä samalla itsekin takaisin oppia. Meidän tavoitteena on säteillä positiivista vaikutusta ympärillemme omalla asiantuntijuudellamme, mutta olla myös tunneälykäs toimija paremman arjen rakentamisessa. TPS:n kanssa suunniteltu ja kahden kauden ajan toteutettu Positive Impact with Gofore -konsepti on upea sateenvarjo tekemiselle, jonka alla #KokoSeuranTreenit on hyvä esimerkki tällaisesta toiminnasta. Meille on tärkeää löytää meidän näköisemme tavat olla osa TPS Salibandyn yhteisöä ja tuoda siihen arvoa omalla tavallamme, kertoo Goforen aluejohtaja Eero Rostiala.

Toivottavasti mahdollisimman pian saamme nauttia toistemme seurasta ilman rajoituksia, mutta sitä ennen TPS:n #KokoSeuranTreenit 26. huhtikuuta klo 18.00 alkaen!