Uutiset

Classicin uusi kotiareena sai nimen - F-liigaa pelataan jatkossa Bläk Boksissa

Classicin F-liigaottelut pelataan ensi syksystä alkaen Lempäälän Ideaparkissa. Samalla Ideapark Sport laajenee ainutlaatuiseksi tapahtuma-areenaksi. Areenan nimeksi tulee Bläk Boks. 

Bläk Boks on ainutlaatuinen uuden ajan tapahtuma-areena ja Classicin selkeänä tavoitteena on luoda maailman paras salibandyelämys. Bläk Boksissa hyödynnetään digitalisoinnin mahdollisuuksia monipuolisesti. Poikkeuksellisen näyttö-, valo- ja äänitekniikan ansiosta nimensä mukaisesti Bläk Boksin lähes kokonaan mustaan tilaan voidaan luoda ainutlaatuisen vahva salibandyelämys. Alkavalla kaudella katsojat saavat mm. uuden Xampion-järjestelmän ansiosta ajantasaista tietoa pelaajien toiminnasta otteluissa. Bläk Boksin katsomoihin mahtuu Classicin otteluissa 1200 katsojaa.

Bläk Boksissa halutaan satsata katsojien viihtyvyyteen monella tapaa. Uusi katsomo, aitio ja monitoimitila, Salin VIP-palvelut sekä uudenlainen tapahtumaravintola mahdollistavat monipuoliset mahdollisuudet nauttia Classicin otteluista.

Lisäksi Ideaparkiin avautuu elokuussa Classicin C Store -myymälä sekä uudenlainen C Lounge, mikä mahdollistaa ryhmille uusia tapoja nauttia huippusalibandysta. Lisäksi otteluun voi yhdistää Ideaparkin ravintoloiden, kahviloiden ja liikkeiden palveluita ja näin rakentaa juuri itselle sopiva kokonaisuus.