Uutiset

F-LIIGA X 10.FI - yhteistyö tarjoaa uudenlaisia digitaalisia kumppanuuksia

Ensi kaudella yritykset voivat ostaa kovassa nosteessa olevan F-liigan digitaalisia kumppanipaketteja suoraan verkossa.

Urheilumarkkinoinnin startup 10.fi ja salibandyn F-liiga käynnistävät yhteistyön, jonka tiimoilta kovassa nosteessa olevan sarjan kumppaneille tarjotaan entistä laajempi valikoima digitaalisia tuotteita.

F-liiga tuo ensi kaudelle uusia kumppanipaketteja, joiden avulla yhteistyökumppanit näkyvät vieläkin monipuolisemmin niin liigan kuin seurojen digitaalisissa kanavissa. Sosiaalisen median kumppanuudet myydään suoraan verkossa kuukausiveloituksella.

Vuonna 2020 käynnistyneen F-liigan ensimmäinen kausi oli koronapandemian asettamista haasteista huolimatta menestys. Sekä liigan että sen seurojen tavoittavuus digitaalisissa kanavissa on kasvanut huimasti. F-liigalla on yli 12 000 seuraajaa Instagramissa, ja sen sosiaalisen median kanavat tavoittivat ensimmäisen vuoden aikana yli 18 miljoonaa kontaktia.

– Haluamme ottaa digikanaviemme kasvusta hyödyn irti myös kaupallisesti. 10.fi on meille erinomainen kumppani luomaan uusia ratkaisuja, jotka kehittävät kumppanitarjoomaamme nykyaikaisin keinoin, sanoo F-liigan myyntipäällikkö Patrik Forsbacka.

10.fi on etenkin digitaalisiin urheilukumppanuuksiin keskittyvä startup, joka auttaa yrityksiä löytämään parhaat kumppanit ja kanavat markkinointiin.

– Urheilu on markkinoijalle suuri mahdollisuus. Salibandy on laji, jonka avulla voi tavoittaa nuorta ja aktiivista yleisöä monessa kaupungissa tai valtakunnallisesti. On hienoa lähteä yhteistyöhön kunnianhimoisesti kaupallistamiseen suhtautuvan liigan kanssa, kertoo 10.fin perustaja Erkko Simsiö.