Uutiset

F-liiga näkyy jatkossakin Ruudussa - lähetyksiin merkittäviä uudistuksia

F-liigan otteluita pystyy seuraamaan myös kaudella 2021-22 Ruudun kautta. Lähetyksissä nähdään alkavalla kaudella merkittäviä muutoksia.

Suurimpana uudistuksena F-liigassa nähdään korkeamman tuotannon lähetyksiä, joita on yhteensä 40 ottelua. Tuotantoihin on myös nyt ensi kertaa runkosarjasta lähtien lisätty uudistettu studio-osuus. Uutta ja vanhaa yhdistelee myös vahva sisältötiimi. Tuomo Reponen välittää selostuksellaan F-liigan draaman kaaren katsojille.

Studiossa puolestaan puhetta johtaa rautaisella otteella Panu Markkanen, ja studion toisena vakiokasvona nähdään salibandyn moniosaaja Toni Lötjönen.

– Viime kauden finaaleissa startannut studiokonsepti saa päivitystä nyt jo runkosarjasta! Olen todella innoissani päästessäni mukaan luomaan uudenlaista ja toivottua sisältöä nykyisille ja tuleville salibandyfaneille!, ilakoi Ruudun asiantuntija Toni Lötjönen.

Kauden aikana Ruudussa nähdään vaihtuvina vieraina myös muun muassa Tero Tiitua ja Mikko Kohosta. Yhteensä laadukkaampia lähetyksiä nähdään 35 miesten ja 5 naisten ottelua. Pudotuspelien tuotannot ovat Sanoman vastuulla niin kuin aiemminkin.

Sanoman lähetysten ohella seurojen itse tuottamien lähetysten määrä kasvaa, ja joiden tasoa seurat ovat halukkaita nostamaan. Kaudella 2020-21 jo suurin osa F-liigan joukkueista lähetti itse tuottamiaan lähetyksiä.

Tulevalle kaudelle yhä useampi seura on satsannut omiin monikameralähetyksiinsä. Seurojen itse tuottamat lähetykset ovat alkavalla kaudella selostettuja ja niihin sisältyy haastatteluja.

– Sanoman kanssa tehtävä yhteistyö tarjoaa seuroille uudenlaisen mahdollisuuden kehittää itse tuottamiensa lähetyksien laatua ja sisältöä. Kun olemme seurojen kanssa yhdessä miettineet F-liigan digitaalista tuotetta, on pinnalle noussut halu nostaa tv-tuotteemme tasoa, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen avaa.

– F-liigan viime kaudella nähtiin positiivista kasvua katselussa. Uskomme, että uudella tuotantosuunnitelmalla pystymme nostamaan F-liigan ja salibandyn kiinnostavuutta entisestään, toteaa Nelonen Median urheilutuotantojen päällikkö Tuomas Saarela.

 

Sanoman ensimmäiset studiolähetykset:

Su 19.9. Classic – Happee (JIM) klo 16.30
Pe 24.9. Oilers – Classic  klo 18.00
To 30.9. Happee – SPV klo 18.00
Ke 6.10. ErVi – TPS klo klo 18.00
Su 24.10. SPV – Indians klo 16.30
Ke 27.10. TPS – Karhut klo 18.00
Ke 3.11. Nokian KrP – Classic klo 18.00
Pe 12.11. Oilers – TPS klo klo 18.00
Pe 19.11. Indians – ErVi klo 18.00

Maajoukkuetauko*

La 18.12. TPS – Classic (Naiset) klo 14.00

*=Ruutu ilmoittaa maajoukkuetauon jälkeiset seuraavat studioidut lähetykset syksyn aikana.

 

Lue myös: Miesten sarjan otteluohjelma

Lue myös: Naisten sarjan otteluohjelma

Artikkelikuva: Esa Takalo