Uutiset

Hyppää mukaan salibandyn menestystarinaan - F-liiga ja 10.fi tarjoavat uudenlaisia digikumppanuuksia

Haluatko mukaan salibandyn menestystarinaan? Urheilumarkkinoinnin startup 10.fi ja salibandyn F-liiga käynnistävät yhteistyön, jonka tiimoilta kovassa nosteessa olevan sarjan nykyisille ja tuleville kumppaneille tarjotaan täysin uudenlaisia digitaalisia tuotteita.

Uusi palvelu mahdollistaa täysin uudenlaisia digikumppanuuksia ja näkyvyyttä F-liigan ja seurojen matkassa.

Vuonna 2020 käynnistyneen F-liigan ensimmäinen kausi oli koronapandemian asettamista haasteista huolimatta menestys. Sekä liigan että sen seurojen tavoittavuus digitaalisissa kanavissa on kasvanut huimasti. F-liigalla on yli 12 000 seuraajaa Instagramissa, ja sen sosiaalisen median kanavat tavoittivat ensimmäisen vuoden aikana yli 18 miljoonaa kontaktia. Myös seurojen tilit ovat kasvaneet komeasti koronavuoden aikana.

– Olemme iloisia että saamme jalkautettua strategian mukaisesti uusia myynnillisiä toimenpiteitä, joilla saadaan luotua lisäarvoa niin asiakkaille, F-liigalle kuin seuroille. Uuden alustan myötä pystymme tarjoamaan kaiken kokoisille yrityksille mahdollisuuden olla mukana tässä hienossa tarinassa. Sarjakausi kolkuttelee jo ovella, joten tämä on oiva kohta uusille kumppaneille lähteä matkaan mukaan, F-liigan myyntipäällikkö Patrik Forsbacka kommentoi.

10.fi on etenkin digitaalisiin urheilukumppanuuksiin keskittyvä startup, joka auttaa yrityksiä löytämään parhaat kumppanit ja kanavat markkinointiin.

Kumppanipaketit ja yhteistyöt on muotoiltu yhdessä 10.fi:n kanssa, joka on vastannut myös projektin teknisestä toteutuksesta. 10.fi:n perustaja Erkko Simsiö näkee, että F-liigan ja joukkueiden kumppanit saavat rahalleen vastinetta:  

– Urheilukumppanuudet ovat todistetusti todella tehokasta markkinointia. Jos yritys haluaa tavoittaa nuoria ja perheitä, joissa urheillaan, F-liigan ratkaisuihin kannattaa tutustua! Simsiö sanoo.

Miten sinä tai yrityksesi pääsevät mukaan F-liigan tarinaan? Kurkkaa tästä lisää!