Uutiset

Seitsemän kameran tuotannot - Classic satsaa uudella tavalla kotiotteluidensa tv-lähetyksiin

Classic satsaa alkavalla kaudella uudella tapaa seuran itse tuottamiin tv-lähetyksiin. Seura tiedottaa kuvaavansa jatkossa pelit peräti seitsemällä kameralla.

Taustalla on Ideaparkin Bläk Boksiin rakennettu teknologia, joka mahdollistaa tulevaisuudessa uudella tavalla monikameratuotantolähetykset peräti seitsemän eri kameran voimin.  Seitsemän kameran kokoonpanoon kuuluvat kaksi miehitettyä ja viisi miehittämätöntä kameraa.

Kamerat tuovat monipuolisuutta ottelutapahtumien seuraamiseen kotisohvalta, mutta mahdollistavat etenkin entistäkin upeamman katsojaelämyksen otteluiden paikan päällä seuraamiseen tuoden hidastukset heti tilanteiden tapahduttua nähtäville useasta eri näkökulmasta.

Kiinteät kamerat on sijoitettu keskiympyrän ja maalien yläpuolelle, sekä kaukalon kulmauksiin, jotka antavat ennen näkemättömät mahdollisuudet tapahtumien uudelleen elämiseen kotimaisessa F-liigassa.