Ella Sundströmin hattutemppu siivitti PSS:n kotivoittoon Classicista

Mestari Porvoon Salibandyseura nappasi jo toisen voittonsa F-liigassa, kun se kaatoi Ella Sundströmin johdolla kotonaan Classicin maalein 6-1.

Maaleja nähtiin Porvoon Aurorahallissa vasta ottelun toisessa erässä. Classicin Natalia Pitkäkangas kuittasi komealla kakkospallosivalluksella PSS:n Milja Saarikosken avausosuman, mutta sitten otti ohjat Ella Sundström. Hän iski pallonriiston jälkeen PSS:n uudelleen johtoon, kieputti erän lopussa rangaistuslaukauksesta eron kahteen ja vielä kolmannen alussa ylivoimalla etukulmaan kolmannen perättäisensä ja tilanteeksi 4-1. Viimeisellä kympillä ehtivät Jasmin Saario ja 1–1-tilanteen puolustajan ohitukseen ja ylänurkkalaukaukseen päättänyt  Matilda Holmström vielä komistella lukemia.

Ottelun maalikooste Ruudussa

B-lohkon illan ottelussa O2-Jyväskylä taipui kotonaan Pirkoille 5-6 katkeralla tavalla. ”Ampparit” olivat nousseet lopussa kolmen maalin takaa rinnalle, mutta viimeisellä minuutilla vieraiden Pinja Myllymäen laukaus kimpoili flipperipallon lailla kahden kotijoukkueen pelaajan kautta omaan verkkoon. Tuoreelle nuorten maailmanmestari Myllymäelle merkittiin ottelussa kolme osumaa. O2-Jyväskylän tehokkain oli Iina Latvala lukemilla 1+2.

Kuva viime kaudelta: Jarmo Koskela