Espoolaiset myrkkyä TPS:lle – myös Indians liian kova vieras Kupittaalla

F-liigan mitalisuosikkeihin luettu TPS hävisi kauden toisenkin kotiottelunsa, kun Westend Indians oli Kupittaan palloiluhallissa vahvempi maalein 8-5. Avauskierroksella TPS oli taipunut selvästi Oilersille.

Tänäänkin TPS teki illan avausmaalin, mutta sitten iskivät kolmesti peräkkäin vieraat, ja toisessa erässä Leevi Auranen ja Eero Harjula muuttivat tilanteeksi jo 1-5. TPS löysi kuitenkin kirivaihteen, ja kolmannen erän alussa Mikko Hautaniemi nosti mustavalkoiset ylivoimalla jo maalin päähän. Siihen maalisuoni kuitenkin kuivui, ja erän puolivälin jälkeen Jesse Huppunen päätti Indiansin hyökkäyksen 5–7-osumaan. Kavennus ei onnistunut myöskään ilman maalivahtia, ja kuusi sekuntia ennen täyttä aikaa Otto Lehkosuo sinetöi ”Heimon” syksyn toisen voiton laukauksella tyhjään verkkoon. Illan kahden maalin miehet olivat Indiansin Jesse Huppunen sekä isäntien Aleksi Ahokas ja Mikko Hautaniemi.