FBC Loisto haki taas Helsingistä kauden avausvoittonsa

FBC Loisto otti viime kauden tapaan tänään kauden avausvoittonsa F-liigan naisten A-lohkossa Helsingissä, kun se kaatoi EräViikingit 2-1. Kotijoukkueelle tappio oli jo kauden toinen.

Maaleja nähtiin  tänään vasta ottelun toisessa erässä, jossa ensin Sanna Viitanen EräViikinkien maalissa torjui Henrika Maikolan rangaistuslaukauksen, mutta vain 14 sekuntia myöhemmin Emma Vähäkangas laukoi Loiston johtoon. Daniela Westerlund tasoitti Vladka Maderovan maalin takaa tarjoilemasta pallosta, mutta toisella tauolla turkulaiset johtivat taas. Eeva-Maria Heininen veti keskellä kolme vastustajaa kimppuunsa ja levitti oikealle Emilia Kurpalle, joka sivalsi voittomaaliksi jääneen 1–2-osuman.

Kolmannessa erässä Loisto piti vastustajan huolellisesti poissa avopaikoista, ja EräViikinkien viimeinenkin yritys kuudella viittä vastaan valui hiekkaan, kun Sofia Mittentagin laukaus poikkisyötöstä kahdeksan sekuntia ennen loppusummeria karkasi Tapanilan Mosahallin kattoon.