Uutiset

On aika lähteä liikkeelle - LIIKUTTAVIN. -sosiaalisen vastuullisuuden ohjelma on täällä

F-liigan uusi LIIKUTTAVIN. -sosiaalisen vastuullisuuden ohjelma kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan. Mukana ovat seurat ja pelaajat, jotka kauden mittaan osallistavat ja liikuttavat nuoria erilaisten tempausten avulla.

”Liikkumattomuus maksaa yhteiskunnalle 3200 – 7500 miljoonaa euroa.”

F-liigaseurat osallistavat kymmeniä tuhansia harrastajia, heidän vanhempiaan ja kannattajia liikkumaan ja liikuttumaan sekä kokemaan yhteenkuuluvuutta.

Ohjelma toteutetaan F-liigan inspiroivien pelaajien ja seurojen kanssa. Liikuntaa lisätään ja siihen kannustetaan ottelutapahtumissa ja erilaisten liikunnallisten konseptien kuten esimerkiksi Eskarisäbän, perhekerhojen ja leirien avulla.

Hyppää mukaan – liikettä ei pysäytä mikään!