EräViikingit katkaisi mestarienkin voittoputken – Nordman ratkaisi viimeisellä minuutilla

EräViikingit aiheutti F-liigan naisten tasolohko A:n viime kierroksella TPS:lle ensimmäisen tappion, ja tänään saman kohtalon koki mestari PSS. EräViikingit löi porvoolaiset kotonaan 5-4 Taru Nordmanin viimeisen minuutin maalilla.

EräViikingit johti toisessa erässä 3-1, ja kolmannessa Taru Niemi iski kotijoukkueen 4–2-johtoon. PSS rankaisi kuitenkin EräViikinkien kahdesta perättäisestä jäähystä, ja Ella Sundströmin 4–4-tasoitus syntyi ajassa 58.02. EräViikingit tuli kuitenkin vielä kerran: pelin viimeisen minuutin aluksi pallonriisto PSS:n pelaajalta maalin takana onnistui, ja Maura Paajanen syötti maalin eteen, josta Taru Nordman napautti ratkaisun.