Hirvisuo ratkaisi jatkoajalla – TPS haki kaksi pistettä EräViikingeiltä

EräViikingit koki avaustappionsa kauden F-liigassa, kun TPS haki Vantaalta 5–4-vierasvoiton Ville Hirvisuon jatkoaikamaalilla. Kauden nihkeästi aloittaneille turkulaisille voitto oli jo kolmas perättäinen.

TPS vei avauserän Jere Niemelän ensimmäisellä liigamaalilla, mutta toisella tauolla johti kotijoukkue 3-2 huudatettuaan katsomoa kolmella komealla osumalla. Oliver Sillanpää napautti tasoituksen maalin edestä, Mika Moilanen johto-osuman komean syöttökuvion päätteeksi ja vielä Joakim Lund uuden johdon Tommi Rosendahlin löydettyä hänet puolustuksen keskeltä pienellä syötöllä. TPS:n Aleksi Ahokas tasoitti päätöserässä TPS:n illan toisella ylivoimamaalilla ja pohjusti maukkaat loppuminuutit.

Vain vajaat kolme minuuttia ennen loppusummeria Mika Moilanen kiskaisi EräViikingit vielä kerran johtoon, mutta TPS:n ratkaisu vetää nopeasti maalivahti penkille tuotti illan kolmannen erikoistilannemaalin. Kuudella viittä vastaan Miko Kailiala pommitti pelin jatkoajalle. Sitä ehdittiin pelata viidestä minuutista neljä ennen kuin Lauri Stenfors löysi maalin edestä Ville Hirvisuon ja tämä sijoitti kolmen vastustajan keskeltä lisäpisteen TPS:n matkaan.