PSS kesti TPS:n kirin ja nousi sarjakärkeen

F-liigan naisten perjantain kärkiottelu iskettiin Porvoossa, jossa mestari PSS kesti TPS:n kirin ja nappasi kolme pistettä 4–3-voitolla.

Nuorten maailmanmestari Meri-Helmi Höynälä laukoi illan avausmaalin turkulaisille, mutta Matilda Holmström tasoitti ja toisessa erässä Milja Saarikoski nosti PSS:n johtoon. Kolmannen erän alussa Jasmin Saario ja Elina Hautojärvi kasvattivat eroksi jo 4-1, mutta TPS tuli vielä, kun ensin kavensi Anna Marttala ja sitten vielä illan toisellaan Meri-Helmi Höynälä. Viimeiset kuusi minuuttia pelattiin kuitenkin maaleitta.

Yksi ottelu pelattiin myös naisten tasolohko B:ssä, jossa ÅIF kaatoi kotonaan sarjajumbo Steelersin 6-3. Pelin puolivälissä kolme maalia tappiolla ollut Steelers nousi nopeasti Mari Seppäsen ja Marika Haakanan osumilla jo maalin päähän, mutta sitten Viivi Heikkinen laukoi sipoolaiset 5–3-johtoon. Päätösnumerot kirjautti jo kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla Pinja Jaakkola.

Arkistokuva: Ari Arola