Viiden pisteen Jami Manninen johti Happeen kolmanteen perättäiseen voittoon

Happee nappasi kolmannen perättäisen voittonsa F-liigassa, kun se kaatoi vieraskaukalossa sarjajumbo Tiikerit 8-2. Illan päätösottelussa taas OLS otti jo viidennen voittonsa ja nousi taas sarjakakkoseksi pisteen päähän ottelun vähemmän pelanneesta Classicista.

Happee karkasi Tiikereiltä jo pelin ensimmäisellä puoliskolla, kun kahdesti osunut Jami Manninen sekä Markus Salmi ja Kaapo Siekkinen laukoivat taululle neljän maalin eron. Isäntien Christian Remes kavensi toisen erän lopussa ylivoimalla, mutta päätösjaksolla Happee takoi vielä neljä maalia lisää. Kovassa vireessä kiitävä Jami Manninen täydensi tänään hattutemppunsa kahdella syöttöpisteellä.

Juhani Järvenpään ottelukuviin

OLS otti jo viidennen voittonsa kuudesta ottelusta, kun se kaatoi kotonaan SPV:n 6-4 vahvalla kolmannella erällä. Oululaisten alun 3–1-johto ei vielä riittänyt, kun SPV kavensi ja nousi toisessa erässä johtoon jo joukkueensa avausmaalin syöttäneen Jari Hankkion osuessa kahdesti. Päätösjakson alkuun OLS:n Joni-Arttu Sieppi kuitenkin tasoitti, ja lisää oli tulossa. Erän puolivälissä Eetu Ijäksen nousu sektoriin veti puoleensa koko vieraiden puolustuksen, ja Ijäs pudotti pallon Riku Ruonakankaalle, joka linkosi voimalla voittomaalin. SPV:n yrittäessä ilman maalivahtia Mika Hirsikorpi vielä ryösti pallon Jari Hankkiolta ja vieritti loppunumerot tyhjään verkkoon.

Ari Arolan ottelukuviin

Westend Indians oli tiukilla häntäpään Steelersin kanssa vaikka voittikin lopun rykäisyllä 6-4. Altavastaajat johtivat peliä kolmesti, ja vielä kolmannen erän alussa Steelersin Atte Kurkikangas tasoitti tilanteeksi 4-4. Vasta runsaat kolme minuuttia ennen loppua Samuli Huppunen iski Indiansille voittomaalin, ja heti seuraavassa vaihdossa Sami Niskanen sinetöi loppunumerot.

EräViikingit voitti vieraissa Nurmon Jymyn 8-2 eikä tänään kotijoukkueelle juuri palloa lainannut, vaikka veikin ensi erän vain 0-1 Jani Kukkolan maalilla. Toisessa Oliver Sillanpää, Luka Ainoa ja Lauri Kapanen mätkivät eron neljään ennen Tommi Hakalan ylivoimakavennusta. Kolmannessa erässä Jymy koetti Eemeli Karjanlahden 2–5-kavennuksen jälkeen vielä ilman maalivahtia, mutta Mika Moilanen osui erän loppuun vielä kahdesti vieraille ja viimeisellä minuutilla Tommi Rosendahlkin. Rosendahl (2+1) sekä Jani Kukkola (1+2) olivat illan kolmen pisteen pelurit, vieraiden maalissa Nemo Sipilä torjui tarkasti peittäen myös Riku Hakasen toisen erän rangaistuslaukauksen.