Uutiset

F-liigaseurat palkitsevat vapaaehtoisia - uusi Tupla-kultapallo on kiitos näkymättömästä työstä

F-liigaseurat haluavat muistaa osana Liikuttavin.-kampanjaa ottelutapahtumien mahdollistajia, jotka eivät aina saa ansaitsemaansa kiitosta.

Jokaisen F-liiga ottelun taustalla on useita vapaaehtoisia, jotka mahdollistavat turvallisen ja viihdyttävän ottelutapahtuman rakentumisen. F-liiga Crew Membersiin kuuluvat niin laitapartiot kuin esimerkiksi kuuluttajat tai pöytäkirjan täyttäjät.

Keskiviikon ottelussa TPS-Karhut palkitsemme ensimmäistä kertaa vapaaehtoisia junioripelaajia, jotka avustavat ottelussa laitojen ja pallojen kanssa.

– Joukkueet ovat luonnollisesti näkyvässä roolissa otteluissa, mutta ottelutapahtuma koostuu isosta määrästä erilaisia toimijoita. Ilman heitä emme pystyisi laadukkaita tapahtumiamme tekemään. Todella hienoa, että pääsemme F-liigan ja Cloettan kanssa nostamaan näitä ”näkymättömiä” sankareita paremmin esille, TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Toni Autio kommentoi.

Konsepti laajennetaan koko F-liigaan syksyn aikana. Palkittavia muistetaan jokaisen ottelun yhteydessä erikoisvalmisteisella F-liigan virallisella ottelupallolla, joka kantaa nimeä Tupla-kultapallo.

– Olemme olleet osana Salibandyperhettä jo yli 15 vuotta, tämä on loistava jatkumo jo perinteiksi muodostuneiden Tupla+-katusählyn ja Tupla+-pelaajan lisäksi. Kiitos että saamme olla mukana luomassa uutta perinnettä, Cloettan avainasiakaspäällikkö Ari-Pekka Santala toteaa.

Myös F-liigan puolella nähdään tärkeänä nostaa esille vapaaehtoisia osana isompaa Liikuttavin. -kampanjaa. Viihdyttävien ottelutapahtumien taustalta löytyy iso määrä käsipareja, jotka ovat kiitoksensa ansainneet.

– Liikuttavin. -kampanja on lähtenyt hienosti liikenteeseen erilaisten aktivointien kautta. Syyskuun mediakampanjan ohella seurat ovat tehneet jo useita päiväkoti- ja kouluvierailuja. Tupla-kultapallo on loistava tapa nostaa esille myös vapaaehtoisvoimia, jotka ovat elintärkeitä seuroille, F-liigan myyntipäällikkö Patrik Forsbacka kertoo.


Kiitos F-liiga Crew Member, ilman sinua ei ottelutapahtumia olisi!