PSS murskasi FBC Loiston Porvoossa

F-liigan naisten tasolohko A:ssa PSS kaatoi perjantaina FBC Loiston 7-1 ja B-lohkossa O2-Jyväskylä vieraissa Pirkat 4-2.

Mestari PSS mätki tänään voittoon riittäneet maalit viidessä minuutissa, kun Jasmin Saario, Elina Hautojärvi ja Ella Sundström laukoivat taululle lukemat 3-0. Loiston avausmaalin iski 4–1-kavennuksena Eerika Koski, mutta toisella tauolla PSS johti jo 6-1 Ella Sundströmin ehdittyä ahkeroida hattutempun. Kolme pistettä kokosi myös maalin tehnyt ja kaksi syöttänyt Jasmin Saario.

Pirkkalan peli oli kaksijakoinen, kun O2-Jyväskylä karkasi 40 minuutissa neljän maalin johtoon Iina Latvalan sekä Iina Aution osuttua avauserässä ja Katriina Lounan kahdesti ylivoimalla toisessa. Päätösjaksolla Pirkkain Tiia Kivistö kavensi, mutta Pinja Myllymäen kuudella viittä vastaan ajassa 58.25 nostama 2-4 jätti liian vähän aikaa uuteen kavennukseen ja tasoitukseen.

Arkistokuva: Ari Arola