Uutiset

Patrik Laitisella on oma fanisivu, joka ihastuttaa somessa - "Mailankäyttö puolustuksessa täyttä erotiikkaa"

EräViikingejä edustavan Patrik Laitisella on jotain, jota harvalla suomalaisella urheilijalla on. Nimittäin oma faniklubi, joka on ehtinyt ihastuttaa Instagramin puolella. Mutta mistä ihmeestä patriklaitinen_fanpage on saanut alkunsa? Otimme asiasta selvää.

Faniklubi haluaa pysyä mieluiten nimettömänä. Saimme kuitenkin yllättäpitäjät kiinni vastailemaan salibandykansaa varmasti jo tovin puhuttaneisiin kysymyksiin.

Hei! Miten olette päätyneet perustamaan faniklubin Patrik Laitiselle?

– Viime kauden alussa mietimme, että olisi hienoa tehdä jollekin pelaajalle aktiivinen fanisivu. Katsoimme jokaisen F-liigajengin pelejä ja jostain syystä päädyimme LASBin Patrik Laitiseen. Ylläpidossa ei vielä tänä päivänäkään tiedetä, oliko syy Laitisen valintaan joko a) pelitaidot vai b) prinssi carlphilipmainen ulkonäkö. Syy saattaa olla jopa molemmissa. Sivu sai räjähdysmaisen startin ja oli hienoa nähdä, miten pelaajatkin huomioivat sivun. Siitä se lumipallo sitten lähti vyörymään.

Miksi juuri #12 Vuokin vuohi?
– Jokainen, joka on Muulin tarinaa pelikentällä vähänkään seurannut, tietää tasantarkkaan miksi valinta osui itse mestariin. Jo edellä mainitut kriteerit (pelitaidot + ulkonäkö) saivat ylläpidon ihastumaan, mutta varsinkin kun syvällisemmin lähti seuraamaan Muulin otteita, oli helppo tuottaa sisältöä sivulle. Laitisen silkkikädet sekä äärimmäisen aktiivinen mailankäyttö puolustuksessa ovat suurelle yleisölle täyttä erotiikkaa.

– Aina kun herra on kentällä, kaikki aina cost-to-cost-maalista vapauttavaan rintapotkusyöttöön ovat mahdollisia. Lisäksi Laitisella on mahtava kyky luoda muista joukkuelaisistaan parempia. Esimerkiksi Perttu Koljosen 28 maalista viime kaudella ylläpito on laskenut, että noin 25 tuli Vuokin Vuohen esityöstä.
 
Kesällä koettiin varmasti isoja tunteita, kun Laitinen siirtyi LASB-paidasta ErVin riveihin. Kuinka vaikea paikka siirto oli faniklubille?

– Tottakai myös faniklubille siirto oli merkittävä, sillä ErViin siirto ei mahdollista enää Laitisen salibandyntäyteisen arjen seuraamista niin aktiivisesti. Laitisen tähtäin on kuitenkin asetettu kohti frangikenttiä, joten ylläpito ymmärtää pienet stepit kohti suuria stadioneita. Laitisen profiilissa F-liigan sivuilla pelipäivän biisiksi on ilmoitettu ”Jengi ku jengi”, joten ylläpito ei usko seuravaihdon olevan Vuokin Vuohellekaan turhan iso kynnys.

Miten siirtyminen ErVin riveihin on teiltä sujunut?

– Alku on ollut haastava, sillä ErVin somevastaajalta on ilmeisesti hävinnyt seuraa-näppäin faniklubin sivuilta. Ylläpito täällä kuitenkin uskoo, että selvyys tähänkin asiaan löytyy kauden edetessä.

Millaista settiä Suomen kenties kovin faniklubi lupaa kaudelle 2021-22?

– Faniklubi lupaa äärimmäisen todenmukaisia otteluennakoita ja -analyyseja ilman minkäänlaisia värilaseja Vuokin Vuohen otteista. Positiivisella ja ehkä hieman humoristisellä fiiliksellä mennään.

Millaiset terveiset lähettäisitte F-liigan ja huippusalibandyn ystäville?

– Nauttikaa peleistä ja varsinkin Vuokin Vuohen otteista kotimaan kentillä vielä kun voidaan.