EräViikingit venytti voittoputkeaan Mosahallin maalijuhlissa

F-liigan naisten tasolohko A:ssa pelattiin keskiviikkona yksi ottelu, jossa EräViikingit venytti voittoputkensa kuuteen kaatamalla kotonaan Kooveen 10-5. Vieraille tappio oli neljäs perättäinen.

EräViikinkien Maura Paajanen ja Daniela Westerlund muuttivat toisessa erässä 3–2-johdon kolmen maalin eroksi, mutta Koovee ei antautunut. Elli Kylmäluoma kavensi ensin keskiviivalta ja uudestaan takatolpalta kotijoukkueen Taru Nordmanin taituroitua välissä joukkueelleen kuudennen osuman. Kolmas erä näki EräViikinkien Nea Nupposen liigauran avausmaalin ja Vladka Maderovan alivoimalla verkkoon päättämän syöttökuvion. Vielä saman jäähyn aikana Aino Lahti kiskaisi Kooveelle illan toisen näyttävän ylivoimamaalinsa, mutta sen ehompaan kiriin ei Koovee tänään elpynyt. Viimeisellä minuutilla ehtivät vielä osua EräViikingeille Maura Paajanen tyhjiin sekä Jenni Rautanen ylivoimalla. EräViikinkien Taru Nordman (1+3) ja Kooveen Elli Kylmäluoma (3+1) lihottivat tänään pistepussejaan neljällä.

Voitollaan EräViikingit kiilasi taas lohkon kärkeen kaksi pistettä edelle kaksi ottelua vähemmän pelannutta mestari PSS:aa.