Uutiset

EräViikinkien Jani Kukkolalle kolmen ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt EräViikinkien Jani Kukkolalle kolmen ottelun pelikiellon osumasta vastustajaan F-liigan ottelussa LASB–EräViikingit 31.10.2021.

Kurinpitodelegaatio katsoo, että EräViikinkien Jani Kukkola kanssa osunut hypätessään olkapäällään/olkavarrellaan LASB:n Tiitus Salokangasta päähän. Kukkola on osoittanut selvää piittaamattomuutta toisen pelaajan turvallisuutta kohtaan.

Kurinpitodelegaatio on huomioinut rikkeen vakavuutta lieventävänä seikkana sen, että Kukkolalla on ollut melko lyhyt reagointiaika ennen kontaktia ja hän on voinut pyrkiä välttämään oman loukkaantumisensa kontaktitilanteessa. Vakavuutta lisäävänä seikkana on sen sijaan huomioitu Kukkolan toiminta kontaktin aikana, kun Kukkola on vastustajan turvallisuuden vaarantaen nojannut hypyn aikana olkapäällään eteenpäin osuen Salokangasta päähän.

F-liigan kurinpitopäätöksiin

Katso video tilanteesta: