Uutiset

Kukkolan pelikiellon käsittely jatkuu Urheilun oikeusturvalautakunnassa

EräViikingit hakee vielä Urheilun oikeusturvalautakunnalta muutosta päätökseen, jolla pääsarjojen kurinpitodelegaatio määräsi Jani Kukkolalle kolmen ottelun pelikiellon.

Aiemmin EräViikingit valitti päätöksestä Salibandyliiton valituslautakunnalle, joka hylkäsi valituksen. Valituksen perusteena oli, että kurinpitoasian tullessa vireille toimitusjohtajan ja sarjavastaavan ilmoituksesta siihen olisi tullut soveltaa samaa määräaikaa kuin ottelun osapuolen vireille saattaman asian osalta.

Urheilun oikeusturvalautakunnalta EräViikingit hakee muutosta pitkälti samalla perusteella. EräViikingit on hakenut Urheilun oikeusturvalautakunnalta myös Jani Kukkolan pelikieltopäätöksen toimeenpanon keskeyttämistä, mutta sitä vaatimusta Urheilun oikeusturvalautakunta ei ole käsitellyt, joten Kukkola on pelikiellossa EräViikinkien tämän päivän ja huomisen otteluissa.